måndag 20 december 2010

Bästaste dagmamman i världen




Axel går hos en helt underbar dagmamma. Henne vill man ju såklart ge en fin julklapp. Så Axel och hans kompis Alma fixade en tillsammans.
Rätt nöjd med den fina "lyxkorg" som hon fick. Den innehöll bla cider, mousserande vin, choklad & blomma. "Korgen" är en filtkorg från Granit.



Foto:privata

söndag 19 december 2010

God Jul


Tänk att det redan är 4:e advent! Alla julklappar är inhandlade och inslagna, trots långdragna förkylningar och magsjuka.
Nu tar vi snart lite julledigt, åker till familj & vänner i dalarna.

Ha en riktigt skön jul allihopa!!

Foto:privat

fredag 10 december 2010

Lucia




Igår kväll hade Axel luciatåg med sin förskola. Dom var alla jättesöta, och sjöng så sött. Axel då, jo han ville varken ha tomtemössan på sig eller hålla i sin lykta. Han var heller inte så intresserad av att stå still med de andra, han gick mest runt och kikade på alla som var där, undrade nog varför alla satt och tittade på honom...


Pepparkakor & lussebullar däremot, det var toppen!


Foto:privata

måndag 6 december 2010

Retro edition


Coop gör det igen, lanserar muggar med mönster designat av Stig Lindberg. Förra årets mönster Fallande löv tog slut på några dagar, och jag var en av dem som inte lyckades roffa åt mig några. Men i år minsann, då var jag där och haffade några kartonger redan innan butiken hunnit plocka upp dem. Moahahaha.
Foto:coop