måndag 18 maj 2009

CiaoSolnedgången sista kvällen där vi njöt av god middag. Kan det bli bättre?

Beachen

Är nu hemma igen efter en fantastiskt härlig resa till Sardinien. Vi hade kanske ca 25 grader varje dag, tyvärr regnade det några dagar, men det var bara skurar som gick över fort, tur nog! Vi har ätit otroligt god mat och haft härligt sällskap! Tack svärmor för en superhärlig resa!!

En dag var vi ut på en båttur för att kolla in kalkstensgrottorna Capo Caccia, vi trodde nog att båten skulle typ åka in i en grotta så man kunde kika, men man fick gå av och gå en guidad tur därinne. MEN, när vi väl skulle gå ombord igen, så var det för stora vågor på havet, så båten kunde inte komma in och hämta oss. Vi skulle helt enkelt få lov att gå upp för miljontals trappor till toppen av berget där en buss skulle hämta oss. Herregud tänkte jag, jag kommer att få föda på en klippa i Italien. Men med stöd av en underbar sambo och med lugna steg tog vi oss långsamt upp...
Ja, vi fick iallafall en helt underbar utsikt och vårt barn blir nog fött på SÖS som planerat. :-)
I mitten ingången till grottan där båten också lämnade av oss, strax till höger kan ni se trapporna som går uppåt.
Här kommer tjockisen gående, men jag är snart uppe! :-)


Foto: privat

2 kommentarer:

Mrs Lucky sa...

Phu vilken pärs! Men det blev ju en rolig historia när ni kom hem i alla fall ;) Och italiensk mat - mums! Måste nog börja spara till en italiensemester bums!

Kram S

m a r i a k o d e n sa...

Sitter med ett förstoringsglas o försöker spana in dig....går sådär....;)
Vad nice med en utlandsresa!!!

Ha det bäst!! Kram!!