måndag 29 juni 2009

Helgen som gått


Puh vilken värme vi fått. Härligt förstås, men inte när man är höggravid kan jag meddela. Dessutom har jag åkt på en förkylning samt att min gräsallergi verkligen börjar ta fart. Märks det att jag börjar bli lite less? :-) Går nu in i sista veckan, känns skönt att det snart är över.

I helgen var vi till våra vänner i Sigtuna och grillade, himla mysigt att bara sitta ute och mysa och äta god mat! Dessutom har de ett underbart hem, kan inte låta bli att bli lite avis....:-) Önskade att jag bodde i hus denna tiden på året.
Här ovan ett collage från vår mysiga kväll med vännerna!

Foto:privata

3 kommentarer:

martina sa...

Jag kan förstå att det börjar kännas tungt nu i slutet, det är ju så hett. Jag tyckte dock aldrig det var jobbigt att vara gravid utan sa till min barnmorska sista veckan att jag lätt skulle kunna vara gravid ett tag till, hon tyckte nog jag var skum. Men jag var nog rädd för förlossningen och livet med en bebis. Men jag kan säga att det är häftigt att gå igenom en förlossning, kroppen sköter allt bra själv. Tänk sen att varje värk är närmare målet! Du kanske prickar in den 2 juli = min födelsedag hahaha! Lycka till

Riktigt fint hus...

SaraMira sa...

Förstår att du är trött på att gå med stor mage i denna hetta...lider med dej. Men snart har ni en liten A hos er och då är allt detta pustande bortglömt på en sekund!! Håller tummarna att det blir svalare till dagen D så att du slipper föda i ett tokvarmt förlossningsrum.
KRAM!!

Daniel sa...

å hoppas förkylningen ger med sej dessa väntande tider.

Vila å dricka mycket!