fredag 16 oktober 2009

Sötnosen

Min lilla sötnos Axel har fått en tuff väst idag, han ska ju vara lite fin på dopet nästa helg. Kom på att jag dessutom köpt en gubbkeps tidigare, men oj så söt han blev! Och det tyckte han med!


För övrigt kikade jag på programmet Förkväll idag, alltså, man kan inte ha stora örhängen till glasögon, det är INTE fint (Elisabeth Höglund hade det). Nu kanske jag får skäll av någon, men jag tycker verkligen inte att det är fint.

Foto:privata

10 kommentarer:

Re-dizain sa...

Vilken fantastisk liten gubbe...så stor redan?! Gud vad tiden går!

Veras hem sa...

Hade helt missat utlottningen!
Tänkte väl att man inte hade vunnit...:(

SÅ HIMLA SÖT han är i keps o gubbväst. Han påminner om morfar *hihi*

Har Panduro öppnat i Farsta (än)?

fröken blund slår dank sa...

Min lilla kille körde stenhårt med gubbkeps, det är så himlars fint! Och en skön väst har han fått oxå, din lilla gubbe...Stiligt!

Mrs Lucky sa...

Men, han ar ju sa sot att jag smaller av! (Ursakta men man kan inte skriva de tre sista bokstaverna pa den har datorn...) Du Lotta, vagar jag tala om for dig att jag kopte en Robust barnstol idag pa loppis for 37:50? Eller pratar du aldrig mer med mig da?

KRAM

Linda sa...

Ohhh vad söt han är:D

Anonym sa...

Vilken störtskön outfit! Varifrån kommer kepsen? Algots pappa har jämt sådan så det vore ju kul om även Algot hade keps :)

MADELEINE sa...

Allt bra här idag?? Ny tävling hos oss igen: http://www.muppsan.com/2009/10/vinn-valfria-meandi-klader.html - Vinn Meandi kläder till värde av 500:- Missa inte!! Har även andra kanonbra tävlingar igång ;-)

martina sa...

Men en sån söt liten "gubbe"...

Ann sa...

OMG en så gullunge!!! Min äldste son hade på sig en gammal ärvd plyschkostym fr 70-talet, med utsvängda ben och allt på sin namngivningsdag. Det var så gulligt så man nästan dog! Den tillhörde min make och han hade på sig den när han var 2 år. Min son hade den när han var typ 11 mån. och den var för liten, för tight överallt. Undrar om barn var mkt mindre förr? ;)

grattis själv till radhuset! kul!! skall följa din flytt och allt därtill.
visst är det mkt vi har framför oss. men nu är vi rutinerade och har gjort en plan och vet hur man fullföljer och prioriterar. vi skall börja renoveringen innan vi flyttar in. vi har renoverat många hus och vet hur viktigt det är att avsluta projekt och vila emellanåt.
så det skall nog gå bra!

kram o lyckat till med din flytt!

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Men sen så tycker jag alla de där tjejerna är lite jobbiga. De känns som att de (ja förrutom Bettan då) är där bara för att vara söta eller?