måndag 7 december 2009

Radhusfix & svärmorsbesök

I helgen var svärmor och hennes man här på besök, mysigt. Vi var bla på julmarknad och ett besök i radhuset var givet! Fick flera fina presenter av henne, bla boken Utomhusprojekt. Passar ju perfekt nu när man har massor av projekt. Tack snälla goa svärmor, du är bäst!

I söndags var vi ut till huset igen för påbörja "Projekt radhusfix". La ut täckpapp på golven, tog ner hyllor och skruvar mm. Imorgon ska sambon dit och riva tapet. Varför varför VARFÖR sätter man upp strukturtapeter? Gör verkligen allt så mycket jobbigare.
Här ser ni den fina strukturtapeten som snart är ett minne blott.Axel har redan en egen myshörna under trappen.

Foto:privata

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gullig svärmor! Roligt att ni är igång, eller det blir roligt när man får det klart! Känner igen det där att riva ner tapeter, vi började men tröttnade så vår hantverkare fick ta över. Axel ser redan ut att trivas i det nya boet! KRAM MARTINA

jennys hus sa...

Så roligt att få fixa till i det nya hemmet. Ska bli så roligt att få följa er renovering för det hoppas jag att vi kommer att få:-)

Svar: Jotack det är bra med oss. Jag är lite halvförkyld så jag hoppas att jag inte smittar kidsen. De växer ju som ogräs de små...man får ju typ rensa ut kläder hela tiden.
Själv då? Han har blivit stor er "lilla" söting:-)

Kram

Y sa...

tapetångare från jula !!
fin blogg du har!
/Y