onsdag 20 januari 2010

På lördag smäller det

På lördag flyttar vi äntligen till radhuset! Känns spännande och lite nervöst, inser att jag aldrig bott i hus förut, uppvuxen i lägenhet och allt bott så, men det känns ändå så himla rätt.

Ska bli kul att komma dit igen också, är ju bara sambon som varit där och pulat med allt. Är nu målat på hela nedervåningen samt vårt sovrum, och det förarbetet var inte att leka med, men nu är det iallafall avklarat. Nästa projekt är köket när vi flyttat in, byte av kyl & frys, nya köksluckor, nu spis, nytt kakel, ny fläkt...kul som sjutton ska det bli.


Axel då, jo, med honom händer det grejer minsann, han har nu fått 2 tänder, och igår kunde han sitta helt själv, och mamma är såå stolt. Häromdagen sov han dessutom 2 timmar på dagen. Från att ha sovit endast i 30 min pass dagtid, så undrar man ju om han lever, fick lov att gå in och kolla att han andades. :- Premiär på babysim i lördags också, och han trivdes må ni tro, han splattrade och skrattade, underbart! Så nu ser vi fram emot lördagarna.
-Kolla mamma, jag kan sitta själv!!


Lite stiljte här på bloggen iom flytten, men lovar bilder så snart vi är på plats och fått lite ordning. Vi hörs!


5 kommentarer:

Anne, anness design sa...

Vad roligt, lycka till med flytten. vet hur jobbigt det är.

Hallakulle bygger bo sa...

Lycka till med flytten!
Jag längtar själv så att jag håller på att förgås....

Mrs Lucky sa...

Lilla godingen! Lycka till med alla kartonger och vi kommer SNART och hälsar på! Lovar att ta med flyttgröt :D

Lotten sa...

Vad spännande såå nära flytten ;-) Vår sänggavel är från SB-Nord. Den är jättepraktisk faktiskt... en massa fack och tom ett skåp vid sidan.
Lycka till med flytten!

Anonym sa...

Vad roligt att ni äntligen ska flytta in, vad har ni för planer när det gäller köket?! Två tänder redan, passa upp med amningen ;) så duktig han är som sitter =) KRAM MARTINA