måndag 1 mars 2010

Fixarhelg

FÖRE:EFTER:Den här helgen har varit innehållsrik! I fredags var jag ut och åt middag och drack vin med en vän, för första gången på snart 8 månader. Kändes lite förbjudet sådär, men var toppentrevligt. Jag vet ju att Axel är hemma och har det bra med sin pappa.

Lördag & Söndag var fixardagar men också Ikeabesök & Bauhausbesök. Köket börjar nu ta form, men är ändå väldigt mycket kvar, längtar efter att visa er före & efter bilder.
Mitt projekt i helgen var att fräscha upp lilla toan nere och vår arbetsplats. Lilla toaletten vill vi måla och och ev lägga klinkers på, men det ligger långt nere på listan, så nu fick det bli en enkel uppfräschning.
Det satt ett furuskåp ovanför toaletten när vi flyttade in, som jag målade vitt med turkos insida. Den turkosa färgen är från Bauhaus, med det väldigt spännande namnet Berra. Där inne får min dalahästsamling stå och se fina ut sålänge.
Tidigare satt en knoppbräda uppe med sådär äckligt söta nallar på, den åkte ner fort som sjutton och nu sitter där krokar från Ikea. För att gästerna ska veta att de kan torka händerna på handduken efter sitt toalettbesök finns där texten Gäster, med bokstäver från Panduro.
Foto:privata

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Fräscht på toan! Turkos har alltid varit min favoritfärg. Ska också bli spännade att få se köket vid nästa besök.

Kram från en insnöad svärmor :-)

Anonym sa...

Haha jag förstår din känsla Lotta, det känns som man begår ett brott! Jag kan forfarande tänka så när jag lämnar Inez, men istället ska man bara försöka njuta! Fin uppfräschning på toan, gillar den turkosa färgen! Tack för ditt kloka svar, vad roligt att ni också ska kolla på Bounce, dessutom samma datum som oss! KRAM Martina

Tiina sa...

jättefint!!