söndag 11 april 2010

April april


Ursäkta mina glesa inlägg, men här hemma är det sjukstuga, eller ja, för Axels del, en febrig & en väldigt väldigt hängig liten kille har jag haft de senaste dagarna. Helst vill han sitta ihop med min höft. Så, det blir inte mycket annat gjort.
Men idag sken solen och vi tog en liten tur till Plantagen för att köpa bla jord. Sen rensade jag i rabatter och klippte buskar.
Är verkligen roligt när man väl sätter igång, man kan knappt sluta. Och va kul det är att se resultatet. Ser fram emot maj nu, då jag ska så lite frön.

Drack sedan lite kaffe i solen och läste trädgårdstidningar.
En härlig söndag!


Foto:privata9 kommentarer:

Anonym sa...

Buona sera! :-)

Härligt att fika ute i solskenet!
Vi har ätit medhavd lunch utomhus under skogspromenad och dessutom fikat på balkongen idag.

Fin möbel & snygga dynor ni köpt!

Extra stooor kram till Axel
från en förkyld farmor

Anonym sa...

Vilken mysig uteplats ni har! Hoppas Axel är bättre! Kram Leah och Sandra

Ann sa...

Åh så mysigt det ser ut! Vår uteplats består av byggbröte mest.
Dom byter fasad och grejar på utsidan nu. Klart inne, men inte ute.

kram kram

Johanna.B sa...

Det låter verkligen supermysigt! Längtar också tills april börjar ta slut, köpte en massa fröer på trädgårdsmässan i helgen som ska sås och förhoppningsvis växa fint!

Kram
/Johanna

Anna sa...

Hej, vad fint du har gjort på er uteplats! Skulle också vilja vara med och tävla om ett presentkort hos Barnvänligt, men länken verkar inte fungera... Ha det bra

KRAM

pippivogel sa...

UNDERBART KÖK

Tapeten är väldigt finoch likaså "paradiset" av Josef! Fann faktiskt två "paradisrullar" på loppis för ynka 150 kr! JACKPOT! Nu ska vi bara se vad som skall tapetseras! Den som väntar på något gott!!!

Sander är precis fyllda ett och ELise är precis fyllda tre.Han börjar alltså redan dagis så får hoppas att allt går bra nu.Känns mycket märkligt när man går hem för att söka jobb.... Man vill ju gärna ta med barnen hemmed ;)

KRAMAR
Krya på dig lille Axel!

Klara

Tiina sa...

ah, visst är det underbart att det är vår igen :)


// tiina
www.elcestockholm.blogspot.com

Anonym sa...

Va mysigt ni fått det på er uteplats! Själva har vi bara våra möbler från balkongen vilka se lite fjuttiga ut på det stora däcket... Letar efter större på Blocket, men det är vi inte ensamma om.

Anonym sa...

Va mysigt ni fått det på er uteplats! Själva har vi bara våra möbler från balkongen vilka se lite fjuttiga ut på det stora däcket... Letar efter större på Blocket, men det är vi inte ensamma om.