fredag 6 februari 2009

Bästa dagen i mitt liv!Helt fantastiskt, underbart och en alldeles alldeles superhärligt känsla har jag nu! Har precis varit på ultraljud och det fanns en liten bebis där inne! Så söt och underbar! Störtgrät såklart....:-) Här är en bild på vår underbara bebis till hela vår familj där hemma i dalarna!

Foto: privat

7 kommentarer:

ingen fara på taket sa...

Ett av de största ögonblicken man kan vara med om innan bebin är ute.

Anonym sa...

Hej lilla du!

Så tydligt man ser ditt lilla ansikte!
Nu får vi vänta tills det blir sommar och vi får pussa och krama på dig!

Farmor & A

Anonym sa...

En liten människa, det är stort!Tack för länken. Hoppas att ni alla tre mår bra! Ha det så skönt i helgen.

B & T i Falun

ingen fara på taket sa...

En loppis som brukar hållas lite då och då i Kulturhuset i Skarpnäck på lördagar tror jag. Mycket skräp men ett och annat guldkorn.

martina sa...

Ah Lotta jag bara ler när jag ser bilden, det är så stort! Jättefin bild och vad roligt att ni kunde se att det var en liten kille =)visst är det en liten lättnad nu ändå när man varit på UL. Nu får du gott fira med att köpa något sött plagg HA EN BRA HELG Kram

Anonym sa...

Hej Lotta!! Visst är det HELT fantastiskt att gå på ultraljud!! Man får svar på om man verkiligen sett rätt på den där stickan eller om man bara inbillat sig!!! Må gott och sköt om er alla!!!
Kramisar Camilla Ö

Rosa Hemmet sa...

Grattis, vad roligt med en liten bebbe :) Soffan kommer från EM och var till ett bra pris för att vara så pass rymlig. ett klipp enligt oss! ha det grejt