tisdag 5 maj 2009

Det är mycket nu...


Hoppas alla hade en mysig Valborg med tillhörande helg och med mycket sol! Det hade vi! :-)

Vi var bla på Waldermarsudde och kikade på Carl Larsson utställningen där, kan jag varmt rekommendera, håller på maj ut. Vi åt också lunch i Prinsens kök, väldigt gott & mysigt. (se ovan)


Har lite idetorka, dessutom känner jag att bloggen kommer i andra hand just nu. Maj är en superhektisk månad för oss, vi håller bla just nu på att styla vår andra lägenhet som vi har i Bromma, blev precis ombildad till bostadsrätt, så nu ska vi sälja den.
Vi ska dessutom vara hundvakter, vara vittnen på ett bröllop, åka till Sardinien, och ja, dessutom ska vi ha barn om 1,5 månad...typ...så man börjar känna stressen. :-)

Men, håll utkik, kanske dimper in ett inlägg emellanåt. För ni har väl lagt till mig på bloggkoll? Om inte, gör det.


Foto: privat

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ciao!
Det är mycket här också :-)! Födelsedagsfirande i "omgångar".
deklaration, terminsavslutningar i italienska (ikväll på " un buon ristorante italiano"), förberedelser för Sardinientripp mm mm

Besök gärna CL-utställningen + Prinsens kök på Waldemars udde

Mamma mia m fl

Mrs Lucky sa...

Ja, det kan verkligen vara hektiskt i perioder. Glöm inte bort att ta hand om dig och den lilla i magen bara, du kommer att behöva dina krafter. Passa på att vila på Sardinien - och se till att släkten skämmer bort dig;)

Ser fram emot en bebisfika sen!

Kram S

martina sa...

Skulle bara säga HEJ till dig och hoppas allt är bra, nu går det väl fort med den växande magen... mycket skoj på gång sen får du allt vila upp dig innan det är dags för det nya livet... ha det bra KRAM