onsdag 9 september 2009

Axel önskar sig...(och mamma)

detta i doppresent! :-)


Barnmatstol från Bjärreds design, Äppellampa, Ugglesparbössa, Tavla från Isa form, Minikånken, Lilla pussboken, röd Adidas träningsoverall för bebisar, (ej bild) Barnkammarboken (ej bild), samt massor av saker som finns på Barnvänligts hemsida.
Tex, Moln-tallriksunderlägg, fin väska med ugglor på, & Väggsymbol kille.
Foto:Bjärreds design, Barnvänligt, Isa form & Bokus

7 kommentarer:

Mrs Lucky sa...

Skulle kunna vara min önskelista. Jag har letat ihjäl mig efter en begangnad Robust-stol... Vi hade redan en tripptrapp extra - så jag kunde inte motivera köpet av en till dyr barnstol... Men du- var finns den där ugglesparbössan? Hur söt som helst. Och äppellampan sen då. Jag är också alldelles kär i den.

Anonym sa...

Hej du!
Vilka bra presenter att önska sig, alltid svårt att komma på nåt bra.
Var på väg att köpa en minikånken till lilleman, men tyckte faktiskt att den var för liten. Tänkte på framtiden med dagisutflykter med matsäck osv.
Kramis Kusin vitamin

Ps Se om jag lyckas kommentera denna gång Ds

Elisabeth - anyhow.se sa...

Vilken helt jättefin blogg - superskönt hem och otroligt sött barn PÅ det!!! :)

Elisabeth - anyhow.se sa...

så har jag en blogg oxå, kanske skulle försöka att inte vara så snabb på knapparna! ;)

martina sa...

Bloggen är bra just till att önska sig saker... ska också ha en minikånken till Inez, kan dock inte bestämma mig för vilken färg!

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Ska kolla vinteroverall, mockasiner och kalsonger till lilleman. Sen lite mascara, gärna någon fin topp etc. Ska bli så kul!

hatte och matte sa...

Kånken är en underbar ryggsäck, man får dock inte hänga på barnet för mycket, då skär remmarna in. Jag har haft två Kånken när jag var liten och häromdan köpte jag en miniKånken till min son.