söndag 24 januari 2010

På plats


-Vardagsrum, sambon fixar med tv:n, viktigt inför kvällen. (ja, vi har fortfarande tjocktv, och den funkar alldeles utmärkt, ser ingen anledning att köpa ny då) I bakgrunden skymtas vår väldigt stora trädgård med tillhörande äppelträd.

-Hall mot vardagsrummet, trappan ska målas vit med tiden.



-Kök, projekt nummer ett som synes.

-Axel hejar på



Nu är vi äntligen på plats, flytten gick bra och snabbt. Eller ja, vad vet jag, jag och Axel, vi var på babysim och myste medans grabbarna fixade allt. Allt var iallafall helt när vi kom hem. :-)
Nu börjar nästa grej, packa upp alla kartonger och påsar. Puh. Inte lätt med en liten Axel som kräver sin uppmärksamhet, så det går långsamt. MEN, vi är iallafall här, och det känns toppen. Här kommer ovan lite foton från igår kväll.

12 kommentarer:

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Så kul för er. Lycka till nu med allt och se till att bädda sängarna i tid så ni inte måste göra det när ni är som tröttast ikväll. Blir kul att följa ert nya hus

m a r i a k o d e n sa...

Kul att få se ert nya hus! Lycka till med flytten!
Roligt åxå att träffa ngn mer som har tjock teve!! (vi har det åxå!)

Ha det fint! Kram!

Mitt i Fågelsången sa...

Härligt att ni är på plats! Och tjock-TV är verkligen inget att skämmas för! Hade jag fått bestämma så hade vi haft kvar vår - det var inget fel på den.

Ert radhus ser ut ung som ett jag är intresserad av (men där det inte finns några till salu). Har det 3 eller 4 rum uppe?

Anne, anness design sa...

Ja, det tog ett tag för oss att packa upp allt också. Ser ju jättefint ut ert radhus.

Anonym sa...

Hej hela familjen!

Sååå skönt att ni är på plats i ert nya hem och att flytten gått bra!
Härligt att kunna följa vad som händer på bloggen tills vi (snart) får se allt i verkligheten!
Kram
U & A

Alexandra sa...

Åh vad kul att få flytta till ett radhus.Lycka till nu med allt.ska bli kul att följa köksrenoveringen..

milla sa...

Hej, tror jag kanske kikat in här tidigare.Vet hur mycket det blir att fixa med vid en flytt och en tjock-tv har vi också fortfarande. Men varför slänga något som funkar? Kikar snart hit igen.Kram Milla

Ann sa...

Men gud så kul att flytta! Jag toklängtar men vi vill ju göra allt innan vi flyttar in. Det funkar inte annars för oss eftersom det är så mkt att fixa o med mina buskillar som måste ta/peta/prova/ ALLT!!!
Så kul att få bo i hus. Det kostar mer än lägenhet men värt varje krona tycker jag.

kram o lycka till med uppackningen.

Hallakulle bygger bo sa...

Kul att ni är på plats! Förstår att det går långsamt med att packa upp. Fasar inför detta... Finns ju ingen anledning att ha bråttom, men jag har det ändå...

mamamekko sa...

Hej!
Ja det är jag som har gjort illustrationen med molnet på :) Kul att du gillar den. Är du intresserad av en att ge bort i doppresent så kan du maila mig på mamamekko@mail.com så löser vi det ;)
Kram

Anonym sa...

Haha ja klart tv är viktigast ;)Ska bli roligt att se vad ni hittar på. Du gjorde rätt som myste med Axel och lät dem sköta det jobbiga! KRAM MARTINA

Alla bäckar små sa...

Karin: Japp, sängarna fixades först!!

Mitt i fågelsången: Det är 3 st sovrum uppe samt en rätt stor klädgarderob, samt badrum.

Milla: välkommen hit! Nej, nu lägger vi pengarna på lite viktigare saker än en plattv.

Ann: ja, förstår det, vi har ju än sålänge en liten kille som inte kryper/går, så vi kan fixa lite, men vi ska ju inte riva väggare som ni. Här är det mer enkla medel. Men kul ändå.