onsdag 17 februari 2010

Dax för vår


Åhhh va jag är trött på all snö, det är kallt, jobbigt att gå med barnvagn och ja, jag längtar helt enkelt tills jag kan sitta ute på vår uteplats och bara njuta i vårvärmen. Då drömmer man ju dessutom också om vad man ska ha för utemöbler.
Vi (ja, faktiskt både sambon å jag är överrens om denna önskan) vill verkligen ha en hammock! Gud va skönt att ligga där och gunga. Vet inte ens om vi får plats med en, men jag håller verkligen tummarna. Tills dess, lite bilder på några.

Foto: från ovan; Hulténs, Halens & Homey.se

7 kommentarer:

Anonym sa...

Buonasera!

Jag vill också komma och ligga i eran hammock och gunga, särsklit tillsammans med Axel, inväntande något gott från grillen..........

Farmor xxxx

PS/Snygg inledningslayout (eller vad det nu heter?)

Mitt i Fågelsången sa...

Har inte ens fått tillträde till mitt nya hus än, men jag har redan inrett uteplatsen! Huset är 7 m brett och jag har tänkt bygga en 5 m djup altan, så jag kan nog få plats med en hammock. För efter dina bilder kan man inte annat än längta efter att ligga i en sån, med en tidning, ngt att dricka, och lugn och ro. Eller vänta! Lugn och ro?? Jaja, ligga med sällskap av 3 barn då, det duger det med :)

Linda sa...

Ohh en hammock!! Jag vill också ha en:)

Ann sa...

Men vad snygg den 1:a var! Annars så vill jag ha en sån där gammal i metall. Hur coolt vore inte det att få tag på en? Liter nättare modell. Men jag vette sjutton hur vår altan/veranda blir, om det blir ngt iår.
Maken har verkligen påpekat att vi får se hur efter att vi lagt om taket o bytt fönster.

Men ute o njuta av vår/sommarvärmen kostar ju inget. Vill oxå ha vår NU!!!!

kram kram

hallakulle sa...

Gillar den färgglada. Så omhuldande :)

Anonym sa...

Jag är också grymt trött på snön, men snart är det vår. En hammock är ej fel, har en gammal rostig i sommarstugan men det är så skönt att ligga där och slappa! Fin sida på bloggen... krya på er! Martina

Anna sa...

Ja, helt underbart med en hammock!