måndag 5 november 2012

Hänt i veckan (v44)


Höstlovsvecka! Axel är ledig och vi gör lite julpyssel. Han är en riktig liten pysslare nu förtiden. Kul tycker mamma. Vi var en sväng på öppna förskolan, där gjorde han (med lite hjälp) bla en läskig spindel med rosa ögon. Vi la den på pappas huvudkudde när vi kom hem.
Början av veckan var kall, riktigt kall, så vinterdäcken på bilen åkte på.
Halloween, och vi fick massor av läskiga spöken, "scream"-figurer & häxor på besök.
Vi besökte även kompisarna Nelly & Siri och käkade lunch. Mysigt. Fredag och även D var ledig, vi åkte till ishallen och Axel testade att åka skridskor för första gången. Svårt men kul. Vi lunchade också på Max, och Axel fick ett hjärt-pommes, måste vara ett tecken va? Men från vem och vad? Lär visa sig. :-)
Lördag kväll och jag var ute för första gången sedan jag fick Svante. Hade fått fribiljetter till Ladies night. Tog med mig syrran & grannen. Kul att spana in nya arenan. Dock var det köer överallt, köer från pendeln, i entren, i baren, till toaletten,.....dessutom tog cidern slut i baren när vi väl var framme. Otroligt dåligt. Hur som, vi hade showbiljetter vilket betydde att man sitter på läkaren, helt värdelöst. Vi gick efter 1 timme. Vi gick och drack lite mer drinkar istället. :-) Mycket trevligare.
På söndagen mötte vi upp syrran på Skogskyrkogården och tände ljus för mamma, morfar, och en vän. Vackrare ställe får man leta efter under Alla helgona helgen.

Foto:privata

1 kommentar:

Helena, Craft and Creativity sa...

Vilken himla söt spindel! :)