måndag 17 december 2012

Hänt i veckan (v50)

Plötsligt händer det,Svante rullar & drar i saker, plötsligt är han uppe på soffbordet. Känner igen det här...
Haft lite efterslängar av magsjukan som härjade förra helgen, konstiga magar & orolig sömn, Axel var hemma rätt mycket, så då passade vi på att pyssla. Fick hänga i minigranen tills den stora kommer. En dag kom en överraskning i brevlådan, ett kort från Isabelle!! Axel kramade kortet hårt hårt! Sen var det dags för en klippning inför julhelgerna, de gråa håren började leta sig fram lite väl mycket. Hade hoppats på en något lugn stund, men icke, hade en väääldigt mammig son, som bara var nöjd i mammas knä. Tur att man har en frissa som är förstående och en vän privat. Är ni i närheten av Liljeholmen, spana in hennes salong.
Luciadagen och vi drack lite glögg hemma & tittade på lucia på tv, Axels luciatåg är nästa vecka (läs idag måndag 17 dec).
Fick sovmorgon en dag, händer inte ofta, så det måste jag ju skriva som en stor händelse.
Äntligen helg! Vi bakade pepparkakor med grannarna och åt massa onyttiga saker, som avslutades med underbar middag med mammig son i knäet. Söndagen fortsatte i onyttighetens tecken, vi hade flera goda vänner över på glöggfika. Saffransbullar, choklad, skumtomtar, mozartkulor, lakritskola & pepparkakor med ost. Så, nu är magen uttänjd inför julmaten!

Foto:privata via instagram @segeltorparna

Inga kommentarer: