måndag 6 juli 2009

BF

Japp, så var dagen här som man väntat på, beräknad förlossningsdag! Tänk att man gått med den här lille killen i magen i 40 veckor, känns konstigt att det snart är över.
Känner iaf ingenting än...men jag hoppas och tror nångång denna vecka!

Idag har vi även fått vår nya soffa,köpt på Stalands möbler, visst är den fin?! Har även en puff till den, mer bilder kommer framöver.

En sak till, jag har faktiskt haft mer än 10 tusen besökare nu sen jag startade bloggen, stort för mig. Hade tänkt att fira det med en tävling, men det får vänta lite.
Måste iallafall tacka alla som är in och läser min blogg, och ni som dessutom orkar skriver en liten kommentar, är så himla roligt att läsa! Tack tack tack, och ha en rikigt skön sommar!

Foto:privat

9 kommentarer:

jennys hus sa...

Behöver ju inte skriva att jag är avis för det har jag ju redan gjort;-) Hoppas lillkillen vill titta ut snart nu då.

Soffan var jättesnygg likaså kuddarna i den:-)
Kram

Mrs Lucky sa...

Jag håller tummarna för att bebisen tittar ut riktigt snart!

Jättefin soffa, den liknar vår ;) Snygga, tidlösa kuddar. Jättefint.

Sköt om dig och vila!

Anonym sa...

Hej!

Snygg, tidlös & barnvänlig soffa. Perfekt när man vill ändra med kuddar & andra tillbehör.

Kramar från en väntande farmor, som fick sitt första barnbarn just idag för 2 är sedan. Nykomlingen (= nr 2) vill kanske ha en "egen" dag att fira.

FrkLugn sa...

Hoppas den lille bestämmer sig för att komma ut snart. Väntan på övertid är kämpigt! Fråga mig som aldrig lyckats leverera bebisarna i tid.
BTW Snygg soffa!

martina sa...

Åh men du nu kan han ju titta ut vilken dag som helst, ska bli roligt att följa ditt nya liv,om du nu vill dela med dig! Jättefin soffa och kuddarna vill jag ha. Jag ska åka till Sthlm nästa vecka och göra ett besök och se om det blir en elefantkudde, sambon ska nämligen inte följa med den här gången... mkt lättare att shoppa då =)

m a r i a k o d e n sa...

Soffan är toppenfin!!!
Gillar även kuddarna!!

Lycka till!!

kram!!

Karin sa...

Åh är ni syskon? Bra smak båda två!

martina sa...

Lotta du har något helt underbart framför dig, men det är så jäkla tufft första tiden, med ömma såriga bröst och omställningen men det vänder och blir bara bättre och bättre och nu är det så mysigt men snart så är du mamma, så otroligt häftigt! Tänker på dig KRAM

MissKatka sa...

Jag var till bakluckeloppisen på täby galoppbana. Har även sålt där kostar runt hundringen