torsdag 30 juli 2009

Borta bra men hemma bäst!


Nu är vi hemma i stan igen, skönt! Axel har hunnit vara på bröllop, träffa alla sina släktingar och gett mamma ett leende på hennes födelsedag. Underbart, bästa presenten någonsin!!

Igår åt jag lite jordgubbar hos min mormor, big mistake! När vi kom hem skrek han oavbrutet i 3 timmar....! Inga fler jordgubbar för min del alltså.


Foto:privat

4 kommentarer:

Mrs Lucky sa...

Vilken liten goding ni har. Å vad man kan banna sig själv efter man har proppat i sig något man inte borde ;) Men, men. Så blir det ibland. Tar gärna en fika någon dag, efter semestern?

Kram!

martina sa...

Ah vilken bra present, grattis i efterskott! Usch Inez tål inte heller jordgubbar. När hon var riktigt liten så skrek hon av choklad med, men jag var så knäckt och trött och sugen på det så jag fick ta skriket, sen var det precis som hon blev van, hmr stackare jag åt choklad varje dag. Visst blir man mer hungrig av att amma?! Har du inte ont?! Jag gick ut och gick en runda första dagen från BB, jag bor centralt så jag brukade gå hem när jag skulle amma den första tiden. Nu ammar jag precis överallt! Jag har aldrig haft några problem att gå ut med henne utan har varit ute varje dag sen hon kom, men jag tror att jag ville ha Jens med mig den första veckan. Hur mår du annars?!

Malin S sa...

Det är så klurigt såhär i början (vår dotter föddes den 14/7) vad man kan äta och inte. Jag åt massa vitkål en dag och ärtsoppa dagen efter. Var inte så uppskattat ;) Men hon skrek inte utan var mest gasig och konstig i magen. Jordgubbar har jag inte testat ännu dock. Skaldjur ska ju också vara lurigt. Jag som vill frossa i havskräftor snart ! Får väl prova mig fram försiktigt antar jag. Trevlig helg !

jennys hus sa...

Men vad nu. Jag har dig på bloggkoll men det har inte kommit några nya inlägg från dig sen ni fick lillen.

Hm, konstigt. han är iallafall hur söt som helst:-)
Kram