måndag 8 oktober 2012

Hänt i veckan (v40)


Ett extra långt Hänt i veckan denna gång,
I början av veckan hade vi farmor (svärmor) på besök, mycket trevligt, men det är svårt att ta kort på barn & deras farmor ihop. Fick fina blommor av vänner som kom på min Me and I visning på söndagen, satte ihop alla och tada, en ännu vackrare bukett. Axel är verkligen i pysslartagen just nu, det är lera, färgläggning, lägga pärlplattor & rita gubbar på löpande band. Kul att se hur han utvecklas vecka för vecka. Även Svante växer och växer, snart 6 mån nu. Äter mat så gott som varje dag, och nu har vi börjat med välling också.
Fina härliga höstdagar har vi haft ute. Älskar lövens alla färger.
Fredag och det var dags för en tripp till dalarna, minimannen ska döpas i underbara Sundborns kyrka. Ni som har vägarna förbi Falun, missa inte för allt i världen Carl Larsson-gården och kyrkan, är underbart vackert. Dock säsongsstängt på gården, men strosa utanför kan man alltid göra. Vi fick en underbar dag med familjen & släkten som kom och åt massor av tårta, kakor & godis.
Min svägerska, som är gudmor till Svante, läste dikten Önskan av Peter LeMarc. Den är ju så vacker så man fäller en tår.
Fina fina presenter fick han också, en av de bästa var The baby guest book. Bra presenttips!
Söndag kväll och vi är tillbaka i Stockholm, borta bra men hemma bäst!

Foto:privata via Instagram @segeltorparnaInga kommentarer: