måndag 15 oktober 2012

Hänt i veckan (v41)

Veckan startade med lite prinsesslek hos grannen Alma.
Händer som sagt en del i vår lilla toalett, och det är kaos hemma i vår hall. Men snart är det klart, och det ska bli så spännande att se resulatet. Ni andra får vänta tills tidningen kommer. :-)
Svante är som vanligt på bra humör och hänger mest med. Skön liten snubbe som flyttat in hos oss.
Det har varit äppelfest på förskolan, de har tryckt äppeltryck på dukar, gjort egna leräpplen, äppelbröd, äppelmos & äppelmust. Mycket fint & gott.
En dimmig fredagmorgon och jag träffade Maria & Diana på Stockholmsmässan för lite UnderbaraBarn. Kul att strosa runt, köpte lite kläder & ett fint halsband från dessa. Barnen var nöjda och glad för det mesta och vi försökte oss på ett gruppfoto som gick sådär. Kikade också in på Hem & Villamässan som bara var skräp för att vara ärlig. Tur att jag hade en fribiljett.
Denna lördag hade jag väntat länge på, jag och Axel skulle ha en helt egen dag, det har vi inte varit bortskämda med sista halvåret. Vi åkte buss & tunnelbana till Stockholms Stadsmuseeum och deras Alfonsutställning. De hade också ett roligt lekrum där vi hängde mest. Sedan käkade vi på McDonalds och Axel fick en fin tigermålning. Efter det tog vi tunnelbanan hem, hade en väldigt trött tiger brevid mig, som somnade så fort tåget lämnat Slussen.


Foto:privata

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej !

Så underbart att Axel fick en egen "mamma-dag" och att Svante fick ha pappa för sig själv några timmar.
Fantastiska foton!

Kram från av&till -fotografen :-)